Op 27 september is er geen spreekuur op de woensdagmiddag ivm overleg.

Daarna zijn onze spreekuren weer volgens schema. Heeft u een vraag bel, app of mail gerust!

Zwemdiploma halen via Jeugdsportfonds

Gemeente Middelburg

Zwemlessen worden in de gemeente Middelburg vergoed via de regeling zwemlessen. Deze regeling wordt uitgevoerd door het Jeugdsportfonds en gaat via een normale Jeugdsportfonds-aanvraag. Indien deze wordt goedgekeurd wordt het hele zwemlessenpakket betaald tot en met het B-diploma. Dit is alleen van toepassing bij het Vrijburgbad. Bij het Vrijburgbad mag het kind deelnemen aan de methode Superspetters. De gehele kosten voor het zwemlessenpakket worden dan vergoedt met diplomagarantie. Het is slechts eenmaal mogelijk een bijdrage te ontvangen voor de zwemlessen met diplomagarantie. Voor andere zwemaanbieders geldt het maximum van € 225,00 per kind per schooljaar.

In Vlissingen is het anders geregeld:

Zwemlessen worden in de gemeente Vlissingen vergoed via de regeling zwemlessen. Deze regeling wordt uitgevoerd door het Jeugdsportfonds en gaat via een normale Jeugdsportfonds-aanvraag. Indien deze wordt goedgekeurd wordt het hele zwemlessenpakket betaald tot en met het B-diploma. Ouders zijn vrij te kiezen voor een zwemaanbieder uit de gemeente Vlissingen:

  • Bewegingsplein Westduin: vergoeding van maximaal 675 euro. Ouders moeten zelf de overige kosten bijbetalen.
  • Zwemschool Zeeland: vergoeding van maximaal 675 euro. Toereikend voor A en B diploma.
  • Vrijburgbad: bij het Vrijburgbad mag het kind deelnemen aan de methode Superspetters. De gehele kosten voor het zwemlessenpakket worden dan vergoed met diplomagarantie.

Ouders zijn vrij een van de sportaanbieders in de gemeente te kiezen, maar wisselen van zwemaanbieder is niet mogelijk. Het is slechts eenmaal mogelijk een bijdrage te ontvangen voor de zwemlessen.

Gemeente Veere

Voor de gemeente Veere is geen aanvullende informatie bekend.

DISCLAIMER & VERANTWOORDING

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen (behalve foto's en het SCW logo) op deze website zijn afkomstig van vecteezy.com