De gemeenten Vlissingen en Middelburg organiseren samen met een groot aantal lokale sportaanbieders sportkennismakingsactiviteiten voor volwassenen(18+) en senioren(55+).

In de periode van 23 september tot en met 1 november staan de deuren voor u open. Deelnemen is gratis!

Er is geen maximum verbonden aan het aantal sporten. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 16 september voor meerdere sporten inschrijven. Er zijn sporten die op dezelfde datum en tijdstip plaatsvinden. Let hierop bij uw inschrijving. Ga naar www.walchereninbeweging.nl/sportkennismakingom het aanbod te bekijken.

Vragen over aanbod of inschrijven?

Gemeente Vlissingen, Vlissingen in Beweging
Martijn Bour, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 30 49 12 35 op maandag tot en met vrijdag van  10.00 uur tot 12.00 uur

Gemeente Middelburg, Middelburg in Beweging
Patrick de Guchteneire, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 46 40 64 96 op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur.

Beweging

Vlissingen in beweging en Middelburg in beweging faciliteren en stimuleren de sportactiviteiten in de gemeente Vlissingen en Middelburg. Doel is zoveel mogelijk inwoners te laten kennismaken met verschillende sporten en te activeren tot beweging.